Az 50 legjobb ingyenes program – Még 3 napig kapható a novemberi CHIP

Bemutatjuk a magazin legérdekesebb cikkeit és a letölthető DVD-n található értékes ajándékokat.

1. Az 50 legjobb ingyenes program

Egy csomagba összegyűjtöttük a sokszor túlértékelt fizetős programok legjobb ingyenes alternatíváit. Az összes program megtalálható a letölthető DVD-nken és mindet be is mutatjuk.

2. A Windows 10 jövője – Hihetetlen, hogy mit csinál a Microsoft

Az utóbbi időben parkolópályára tették a Win10 fejlesztését, de ezen most gyorsan változtatnak. A CHIP-ből kiderül, hogy miért és, hogy milyen funkciókat kapunk 2021-ben, mi az a Windows 10X, mi lesz a Start menüvel.

windows 10

3. Ezért vigyázzunk a VPN-nel!

Tényleg csak az egyik biztonságos és az ingyenesek kémkednek utánunk? Novemberi cikkünk után nem maradnak kérdései: Tudni fogja, mire kell figyelni a fizetős és az ingyenes szolgáltatóknál, hogyan ellenőrizze a VPN kapcsolatát.

4. RTX: 3080 – az évtized legrosszabb rajtja

Óriási érdeklődés kísérte az Nvidia új chipjének debütálását, ám a start végül katasztrofálisan sikerült. Sorra vettük az okokat és persze mutatjuk azt is, hogy az új kártya mire képes. Az egyik példányt már sikerült is alaposan letesztelnünk.

RTX 3080 teszt

5. PlayStation 5 és Xbox Series X: Minden az új konzolokról

Egy átfogó cikkben, hogy pontosan mi a különbség a két gép hardvere, teljesítménye között, melyik az erősebb, melyik éri meg jobban, milyen játékokkal indult a következő generáció.

6. Nagy méretben most ezek a legjobb HDD-k, SSD-k

Leteszteltük a mezőnyt és mutatjuk minden PC-hez a legjobb vételeket. Kiderül, hogy mi az a rejtélyes TBW és miért kell figyelnünk rá, kitérünk az adattárolók jövőjére is. Letölthető DVD-nkre pedig összegyűjtöttük a 25 leghasznosabb célszerszámot.

7. Retró C64-melléklet: LOAD “*”,8

Sokunk kedvence csak a beépített parancsokból értett, így ezeket minden felhasználónak tudnia kellett. Felelevenítjük, hogy milyen parancsokkal lehetett a legendás C64-et működésre bírni.

Commodore 64

 8. Windows és Android: A nyerő páros

A megfelelő trükkökkel tökéletes lesz az adatcsere a PC-nk és a mobilunk között. Például a fényképeink automatikusan a számítógépre töltődhetnek – de mutatjuk, mi a teendő, hogy ez a parádés szinkronizáció ne csak a képeinkkel, hanem bármilyen adattal ugyanígy működjön.

+ Szuper letölthető DVD

Átadunk egy zseniális eszközt, amivel 253 windows beállítás/funkció érhető el egyetlen ablakból. Ezen felül a 25 leghasznosabb HDD/SSD programot és 50 ingyenes gyöngyszemet – ezeket mind be is mutatjuk. Plusz 200% olvasnivaló: a Digitális Fotó és az IPM egy-egy népszerű száma is a DVD-n.

CHIP DVD FAQ: Mindig friss információk a letölthető DVD-nkről.

++ Ingyen a legjobb ví­rusirtók

Olvasóink minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják az ESET Internet Security 2021-at és a G Data biztonsági csomagját. De gondoskodunk az androidos mobiljának pofi védelméről is (ESET Mobile Security). Csak ezek a programok a CHIP árának a másfélszeresét érik.

eset smart security 2021

Hol kapható a magazin?

Az újságárusoknál, benzinkutakon, szupermarketekben, illetve nagy kedvezménnyel előfizethető nálunk. Digitális verzióban 40 ajándék magazinnal együtt a Laptapír oldalunkon. Itt 2012-ig visszamenően az összes korábbi számunk is elérhető 1490 forintos havidíjért.

ajandek magazinok

Kapcsolódó cikkek