Nagy karácsonyi hardverajánló – A decemberi CHIP kiemelt témái

Már csak néhány napig kapható a decemberi CHIP – bemutatjuk a magazin legérdekesebb cikkeit és a letölthető DVD-n található értékes ajándékokat.

1. Ezek most a legjobb mobilok, notebookok, SSD-k, CPU-k, videokártyák

Összefoglaltuk az idei év újdonságait és mutatjuk a biztos befutókat is minden pénztárcához – a belépő szinttől a csúcskategóriáig. Ezekben a termékekben garantáltan nem fog csalódni. Plusz kitérünk a rejtélyes rövidítésekre, az alkatrészek fontos paramétereire is.

a legjbb videokartyak

2. Erős páncél a Windows 10-nek – És a tökéletes Windows-telepítés

Egyre több a ravasz netes átverés, amelynek az a vége, hogy a hekkerek észrevétlenül bejutnak a gépünkre. Végigvesszük, hogy mely pontokon támadható az oprendszerünk és segítünk azonnal bezárni ezeket a biztonsági réseket. Plusz: csak így lesz biztonságos a Windows-telepítés!

3. Komplett PC 32 ezer forintért?

Apró méret, nagy teljesítmény: az új szuper Raspberry szinte már tényleg mindenre képes. A decemberi CHIP-ben alaposan leteszteltük. Eláruljuk, hogy miért zseniális, de kitérünk arra is, amit a gyártó nem szívesen reklámozna.

4. Így netezzünk követők nélkül!

Ha nem vigyázunk a leveleink, chatelésünk, böngészési szokásaink hamar rossz kezekbe kerülhetnek. A CHIP tippjei segítenek ezt mobilon és PC-n is elkerülni. Mutatjuk a fontos beállításokat és átadjuk a legjobb eszközöket is a védekezéshez.

5. Idegeskedés helyett: Gyors Wi-Fi az egész lakásban

Valamiért mégsem elég gyors az otthoni net? Bosszantó, de a szolgáltató nem segít? Cikkünkből kiderül, hogyan ellenőrizzük pillanatok alatt a sebességet és, hogy milyen ingyenes tippekkel érhetjük el, hogy a hálózat gyorsabb és stabilabb legyen – akár a lakás legtávolabbi sarkában is.

6. PlayStation 5 és 2020 legjobb PC-s játékai

Leteszteltük a Sony új konzolját: kiderül, hogy mit kapunk a pénzünkért, érdemes-e már most váltani/beszerezni. Egy külön cikkben pedig áttekintjük, hogy melyek voltak az idei év kimagaslóan jó PC-s címei.

7. A kvantumok varázslatos világa – Ma is tanultunk valamit

A kvantumérzékelők éppen azt használják ki, ami olyan zavaró a kvantumvilágban: rendkívüli érzékenységükkel az atomi struktúrákat is megmutathatják nekünk. A CHIP olvasói minden hónapban egy érdekes cikkeket olvashatnak a qubitek lenyűgöző világáról.

8. Strapabíró mobilok tesztje 

Amikor nem a divatos funkciók és a külső, hanem a tartósság a legfontosabb. Megkerestük azokat a modelleket, amelyek a mindennapi életben és extrém körülmények között is egyaránt jól teljesítenek.

+ Szuper letölthető DVD

Átadunk 25 célszerszámot – ezekkel hatékonyan védhetjük meg a magánéletünket és még 8 olyan programot is, amelyek megakadályozzák, hogy hekkerek férjenek a Windowsunkhoz.

Plusz: minden olvasónk most ingyen kapja az egyik legjobb kép- és videorögzítőt (1 éves licenc), illetve egy olyan apró, de hasznos appot, amellyel átlátszóvá, színessé tehetjük a tálcát. A két program értéke közel 14 000 Ft. Ezeken kívül az egyik kedvenc magazinunk, az IPM: Rejtélyek és összeesküvések is megtalálható még a DVD-nken.

CHIP DVD FAQ: Mindig friss információk a letölthető DVD-nkről.

++ Ingyen a legjobb ví­rusirtók

Olvasóink minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják az ESET Internet Security 2021-at és a G Data biztonsági csomagját. De gondoskodunk az androidos mobiljának pofi védelméről is (ESET Mobile Security). Csak ezek a programok a CHIP árának a másfélszeresét érik.

eset smart security 2021

Hol kapható a magazin?

Az újságárusoknál, benzinkutakon, szupermarketekben, illetve nagy kedvezménnyel előfizethető nálunk. Digitális verzióban 40 ajándék magazinnal együtt a Laptapír oldalunkon. Itt 2012-ig visszamenően az összes korábbi számunk is elérhető 1490 forintos havidíjért.

ajandek magazinok

Kapcsolódó cikkek