Ezek a legjobb hardverek 2022-re

Már kapható a januári CHIP. Bemutatjuk a magazin legérdekesebb cikkeit és a letölthető DVD-n található értékes ajándékokat.

Teljes kalauz: ezért tudják a profik telepíteni a Windows 11-et

A Microsoft megnehezíti, de mi segítünk: 4 módszer és a legjobb kiskapuk. A CHIP-ben most a Windows 11 legjobb funkciói + a CPU-ellenőrzés kikapcsolása és VirtualBox-hiba megoldásai.

Exkluzív összefoglaló 16 oldalon: ezek a legjobb hardverek 2022-re

22 kategóriában a biztos befutók, a legjobb vételek és a titkos favoritok. Mobilok, tabletek, okosórák, powerbankok, QI-töltők, monitorok, fülhallgatók, hangszórók, robotporszívók… A CHIP tippjeiben biztos nem fog csalódni!

Jó tudni: Új kémtrükkök a böngészőnkben

Egyre fejlettebb eszközökkel figyelnek meg minket netezés közben – a CHIP-ben most minden részlet a böngészők ujjlenyomatairól, az örökös sütikről és a scheme flooding eljárásról. Plusz, hogy mit tehetünk a kémkedés ellen.

Így építsünk egy kicsi, erős, csöndes, időtálló PC-t – saját magunk!

Nagy gépépítési kalauz: segítünk meghozni a legjobb döntéseket és – a belépő szinttől a high-endig – 3 komplett konfigurációt is összeállítottunk. Cikkünk után nem maradnak kérdései.

Hoppá! Ennyire (nem) biztonságos a routerünk?

Kilenc népszerű modellt teszteltünk le – és elég sok hibát találtunk a gyári firmware-ekben. A gyártók gyorsan reagáltak a botrányos eredményekre.

Turbósebesség a RAM-oknak – erre kell minden PC-tulajnak figyelni

Gyorstalpaló a memóriákról – mutatjuk, hogyan működnek és mi az a pár fontos dolog, amire oda kell figyelnünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki az alkatrészeinkből.

Adatvisszaállítás az egyik legjobb fizetős programmal – ingyen átadjuk

Véletlen törlés, rendszerosszeomlás, hardverhiba bárkinek megkeserítheti az életét. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan szerezheti vissza fontos fájlait  – és olvasóink a 28 ezer forint értékű szoftvert is ingyen bevethetik.

CHIP tippek-trükkök: Saját Dropbox csak pár ezer forintból

Ingyenes szoftverekkel egy virtuális szerveren saját felhő szolgáltatást is üzemeltethetünk. Ennek számos előnye van: például így az adatainkhoz csak a mi férhetünk hozzá.

Az év legaljasabb hekkertámadásai

Óriási tűzijáték volt idén: ismert multicégek álltak le, feltörték a nagy feltörőket is, még a Squid Game is rengeteg pénzt hozott a bűnözőknek (Androidon). Egy lebilincselő összefoglaló.

+ Ajándék magazin minden januári CHIP-hez

Profi fotósok tippjei 60 oldalon (digitális verzió): minden a rejtélyes rövidítésekről, beállításokról, a kamerákról, a kiegészítőkről és rengeteg tipp és trükk, amelyektől sokkal jobbak lesznek a képeink.

++ Szuper letölthető DVD most 6 fizetős programmal

Januári DVD-nken átadunk 6 fizetős programot és egy ajándék magazint – csak a CHIP olvasóinak ingyen. Ezekkel megóvhatjuk a szemünket, eltávolíthatjuk a makacs szemetet, komplett Windowst másolhatunk, fontos adatokat menthetünk.

CHIP DVD FAQ: Mindig friss információk a letölthető DVD-nkről.

+++ Ingyen a legnépszerűbb ví­rusirtó – már a 2022-es verzió

Olvasóink minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják az ESET Internet Security 2022 biztonsági csomagot. De gondoskodunk az androidos mobiljának pofi védelméről is (ESET Mobile Security).

Hol kapható a magazin?

Digitális változatban 110 ajándék magazinnal együtt a Laptapír oldalunkon. Itt 2012-ig visszamenően az összes korábbi számunk is elérhető 1490 forintos havidíjért. Nyomtatott formában az újságárusoknál, benzinkutakon, illetve nagy kedvezménnyel előfizethető nálunk.

Kapcsolódó cikkek