Új RETRO rovat indult a CHIP magazinban!

Régi szép idők
Kedves Olvasónk! Ha önnek is ismerős a lenti kép, akkor nagyszerű gyermekkora lehetett. Ez közös bennünk, ezért engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam a CHIP magazin új RETRO rovatát.
retro.jpg
 
Ebben a hőskor legszebb, legemlékezetesebb pillanatait elevení­tjük fel – mostantól minden hónapban. Rögtön a januári számunkban egy sor fantasztikus hardver és minden idők talán legfontosabb PC-s játéka került terí­tékre.
Harangozó Csongor
főszerkesztő

A valaha volt 20 legjobb videokártya

Összegyűjtöttük azokat a lenyűgöző hardvereket, amelyek annak idején nagy hatással voltak a PC-s játékiparra – és amelyeket imádtunk, mert gyakran olyan jól sikerültek, hogy évekig nem kellett videokártyát cserélnünk. Egy igazán lebilincselő olvasmány a 3dfx eljöveteléről, a GeForce-ok erejéről, az első Radeonok váratlan győzelméről.

Half-Life kulisszatitkok

Minden idők egyik legfontosabb játéka tavaly novemberben múlt 20 éves. A Half-Life kezdő játékfejlesztők műveként is legendává vált. Cikkünkben áttekintjük, hogy ez miért is sikerülhetett, hogyan rúgták fel a készí­tők a korábbi szabályokat, melyek voltak a játék halhataltan momentumai, amelyekre azóta is egy generáció emlékszik.

Kapcsolódó cikkek