Home Office 2.0 – Már kapható a júliusi CHIP magazin

Bemutatjuk a magazin 10 legérdekesebb cikkét és a letölthető DVD-n található értékes ajándékokat.

1. Teljes kalauz: Home Office 2.0

A legjobb hardverek és szoftverek az otthoni munkához. Hogy végre flottul menjen minden! Plusz: Így oldjuk meg saját magunk az IT-gondokat a support segítsége nélkül! Bármi is várjon ránk ősszel: ez a cikk segít időben felkészülni kezdőknek és haladóknak egyaránt, már az első hullám tapasztalatait is beépítve.

2. A legjobb tippek és trükkök a Windowshoz – 9 oldalon

Fájlkezelő előzmények törlése, Fájlok és mappák villámgyors megtalálása, rendszerfájlok elemzése és javítása, a Microsoft Áruházból származó idegesítő appok egyszerű listázása, Saját teljesítménytesztek futtatása, Átfogó hardverellenőrzés, saját automatizáló miniprogramok írása egyszerűen, szemkímélő éjszakai mód…

3. Így lesz tiszta (por-, morzsa-, és vírusmentes) minden hardverünk!

Mutatjuk, hogyan kell a PC-nket és kiegészítőit, a mobilunkat, a noteszgépünket profi módon kitakarítani, anélkül, hogy bármelyik eszköz tönkremenne. Így még a teljesítményük is javulhat. Plusz: a CHIP-ből kiderül, hogy mi kell a vírusölő fertőtlenítéshez, hogyan végezzük ezt el, akár úgy is, hogy mi keverjük ki a fertőtlenítőt.

4. A 22 legbosszantóbb Android-hiba – és javításaik

Kevés hely, gyorsan merülő akku, Wi-Fi-gondok, hirtelen kikapcsoló telefon, nem működő SIM-kártya… Baj van a telefonnal? A felhasználók sokszor a gyártó és a Google közötti üres térben egyedül maradnak a gondjukkal. A CHIP cikke segít saját kezűleg megoldani ezeket.

5. 12 zseniális mini-PC tesztje

Erősek, csöndesek, keveset fogyasztanak – igazán vonzó termékek ezek a kis kockák. 8 teljes, azonnal használható konfigurációt és 4 barebone kialakítású modellt hasonlítottunk össze. Tesztgyőztesünk brutálisan erős, de kapható egy harmatgyenge modell is, amire a Raspberry Pi is alaposan ráver.

6. Erre képesek most a csúcsmobilok

Egy átfogó nagytesztben a Galaxy S20, OnePlus 8, iPhone 11, Huawei P40 és társaik. Kiderül, hogy pontosan mire képesek, mik az újdonságok és találtunk egy megfizethető árú prémium készüléket is.

7. Tökéletes otthoni mozi: Ledolgozta az LCD a hátrányát az OLED-del szemben?

A tévépiac megállás nélkül dübörög. Leteszteltünk 20 4K-s tévét és 16 soundbart – utóbbi kiegészítők a tévék mellé egyre népszerűbbek. Cikkünkből teljesen naprakész lehet: megtudja, mi az OLED előnye, mivel trükköznek az LCD gyártók, hogy ezt beérjék, kinek sikerült ez parádésan, melyik a legjobb soundbar, melyiket kerüljük messze el. És persze: a legjobb vételek, ha modern tévét és hozzá soundbart szeretne.

8. Extra tudás: Ilyenek lesznek a jövő processzorai (AMD, Intel, TSMC)

A CPU, a GPU és a RAM sokáig külön egységek voltak, de az új tokozási megoldásoknak köszönhetően hamarosan egy csomagba kerülnek. A CHIP-ben most minden a gyártók új miniatürizálási folyamatairól, érthető ábrákkal, izgalmasan összefoglalva. Nézd meg, hogy mi kerül a boltok polcaira 2021-ben.

9. Notebook fronton is előretör az AMD? Nem is akárhogyan!

Eddig a notebookok piaca az Intel felségterületének számított, de az AMD új Ryzen 4000-es mobil szériája változtathat ezen – sebességben már most nagyon jól állnak. Összefoglaltuk, amit erről csak tudni érdemes.

10. Profi fotósok tippjei

Új sorozatunk első cikke az autófókuszra koncentrál: A fényképezőgépekbe épített élességállító rendszer minden, csak nem egyszerű, és csak a tökéletes beállításokkal garantál mindig éles képet. Bemutatjuk, melyek ezek, pontosan hogyan is működik ez a funkció a motorháztető alatt.

+ Szuper letölthető DVD

A júliusi CHIP-en átadunk egy fizetős adat-visszaállító programot – ez jobb, mint az ingyenesek és bárkinek hirtelen nagy szüksége lehet rá (1 éves licenc, 11 900 Ft). És egy digitális széfet a Windowshoz (lifetime licenc 10 150 Ft), amelyben biztonságosan elhelyezhetünk bármit. Összegyűjtöttünk egy-egy csomagban szuperhasznos programokat a Home Office-hoz, az androidos mobilokhoz és a Win10-hez. Még a legjobb PC-s szakácskönyv is telepíthető róla.

++ Ingyen a legjobb ví­rusirtók és egy megújult biztonsági csomag

Olvasóink minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020-at és a G Data biztonsági csomagját. De gondoskodunk az androidos mobiljának pofi védelméről is (ESET Mobile Security). Csak ezek a programok a CHIP árának a másfélszeresét érik.

Hol kapható a magazin?

Az újságárusoknál, benzinkutakon, szupermarketekben, illetve nagy kedvezménnyel előfizethető nálunk. Digitális verzióban (11 ajándék magazinnal együtt) a Laptapír oldalunkon.

Köszönjük a figyelmet!

Kapcsolódó cikkek