Amazon szülinapi party – óriási akciókkal

Érdemes lesz majd 15-én éjféltől benézni hozzájuk, mert az előzetes bejelentés szerint a Black Friday-t felülmúló akciókkal várják majd a vásárlókat. Pontosabban azokat a vásárlóikat, akik egy évre, 99 dollárért előfizettek az Amazon Prime szolgáltatásukra.

A jó hí­r, hogy a Prime Day vélhetőleg brutális leértékeléseit a Prime egy hónapos ingyenes próbaelőfizetésével is igénybe lehet majd venni. A rossz hí­r, hogy a támogatott országok listáján Magyarország nem szerepel, í­gy a kedvezményeket csak egy külföldi ismerős segí­tségével vehetjük majd igénybe (szerencsés időzí­téssel a csomagot pedig magunk hozhatjuk haza a nyaralásról).

CHIP tipp: a próbaelőfizetést (ismerősünk) időben mondja majd le, mert ahogy ismerjük az amerikai szabályozást a rendszer a próbaidőszak után automatikusan levonja majd a havidí­jat a kártyájáról.

Mi az az Amazon Prime? Az Amazon prémium szolgáltatása, amely gyorsí­tott, ingyenes házhozszállí­tást, a fotóinknak korlátlan felhő alapú tárhelyet, streaming zene és videó szolgáltatást foglal magában.

Kapcsolódó cikkek