Új IT piactér kis- és középvállalkozásoknak, viszonteladóknak

A HP és a virtuális B2B piacterek szakértője, az ALSO egyesítették erőiket, hogy egy úttörő, professzionális módját kínálják az elérésnek: egy IT piacteret, ahol ügyfeleik a HP piacvezető termékeivel egyidejűleg saját, kapcsolódó szolgáltatásaikat is megjeleníthetik és értékesíthetik.

A kis- és középvállalkozások közel fele nem rendelkezik saját informatikai részleggel, több mint háromnegyedük pedig jelentősen egyszerűsítené informatikai beszerzéseinek folyamatait. Nem hardverben vagy informatikai rendszerekben gondolkodnak – olyan megoldásokat keresnek, amelyek a legjobban szolgálják ügyfeleik érdekeit.

Számos viszonteladó még ma is hagyományos üzleti modellt követve működik, saját webáruházzal kevesen rendelkeznek. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi szolgáltatók diktálta digitális verseny fokozatosan nő.

„Az elkövetkező években az ALSO által működtetett HP Marketplace lesz az a platform, amely Proximity partnereinket az online terjeszkedésben támogatva összeköti az ökoszisztémát a végfelhasználó, a helyi viszonteladó és a forgalmazó között, hogy megfelelő megoldásokat és szolgáltatásokat tudjanak nyújtani” – mondta David Rozzio, a HP ügyvezető igazgatója.

Az ALSO e-kereskedelmi tapasztalatát és a HP megoldások területén szerzett szakértelmét ötvöző HP Marketplace egy kecsegtető ajánlat a végfelhasználók és viszonteladók számára egyaránt. A felületen kis- és középvállalkozások mindenre kiterjedő megoldáscsomagokat rendelhetnek meg hardverrel, szoftverrel és igény esetén akár informatikai támogatással is online. Szabadon választhatnak a különböző szolgáltatók, termékek és szolgáltatások között.

„Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként mi vezetjük be ezt az innovatív megoldást. Az ALSO már nagyon korán, következetesen a piactér ötletére összpontosított webshopjával. Az itt szerzett tapasztalat a cég disztribúciós szakértelmével párosulva most kétszeresen térül meg viszonteladóink számára, akik vonzó csomagajánlatokat kínálhatnak a HP-tól és más jól ismert gyártóktól, és egyidejűleg saját szolgáltatásaikat is piacra dobhatják” – mondta el Gyárfás István, az ALSO Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az érdeklődő viszonteladók az ecom.hu@also.com e-mail címen kapnak bővebb tájékoztatást a csatlakozás lépéseivel kapcsolatban. Az HP Marketplace szabadon látogatható a www.hpmarket.com oldalon.

Kapcsolódó cikkek