A júniusi CHIP magazin részletes bemutatása

Megjelent a júniusi CHIP magazin! Íme a részletes tartalom:

Lassulás, fagyások, hálózati gondok: címlapsztorink segít megkeresni és kijavítani az összes PC-s hibát.
Érdemes-e tévét cserélni a futball-Eb-re vagy az olimpiára? - összehasonlító tesztünk alapján egyszerűen eldöntheti. A legjobb mobilokat is összevetettük, illetve alkatrészenként bemutatunk és megépítünk egy álom-PC-t.
Néhány egyszerű trükkel elejét vehetjük a lehallgatásoknak, és kulisszatitkokat árulunk el a zsarolóvírusokról is.
Végül a Win10-re nem vágyóknak is ajánlunk egy tökéletes megoldást, és minden CHIP-hez adunk egy friss IPM magazint és egy szuper ajándék programot is.
A magazinba itt lapozhat bele.

Nincs több PC-gond - az eddigi legteljesebb gépjavítási kalauz

Még a legújabb PC-k is elromlanak, nemhogy a pár évesek vagy a régebbiek! Címlapsztorink segít kideríteni és megjavítani a hibákat, legyen szó hardvergondokról, lassú bootolásról, lefékezett rendszerről, akadozó hálózatról, netkapcsolatról. A javításhoz a legjobb eszközöket is összegyűjtöttük és átadjuk.

Álom-PC alkatrészeinek
kiválasztása és a gép megépítése

Nem könnyű a rengeteg alkatrész közül a legjobbakat kiválasztani. A CHIP most egy gyors konfigurációt épített: minden összetevőt egyenként bemutatunk, és a tesztjeinkből a gép látványos teljesítménye is kiderül. További négy oldalon foglalkozunk az alaplapgyártók trükkjeivel: kiderül, hogy az ingyenes szoftveres tuning mennyit gyorsít a PC-nken.

Jobb, mint a Windows 10? -
Pillanatok alatt eldöntheti

A Microsoft minden erejével igyekszik rávenni a frissítésre a felhasználóit - sokaknak ez nem tetszik. Nekik érdemes lesz - akár teljesen rizikómentesen egy USB-kulcsról - kipróbálni a jelenlegi legjobb Windows-alternatívát, az Ubuntut. A stabil, gyors, kényelmes rendszert már rég nem jellemzik azok a hibák, amelyek miatt sokan ódzkodnak a Linuxtól. Van saját appboltja, és sok Windowson megszokott alkalmazás is fut rajta. A CHIP-ben most: telepítés, helyes beállítás, azonnali start!

A legjobb tévék és okostelefonok
Ezekkel garantáltan elégedett lesz

Hamarosan elkezdődik a labdarúgó-Eb és a riói olimpia is, ezért úgy gondoltuk, hogy érdemes még időben letesztelnünk az LCD tévék teljes mezőnyét - cikkünk után könnyű lesz eldönteni, hogy érdemes-e tévét cserélni, és ha igen, akkor melyik modell számunkra a legideálisabb.
Az okostelefonok piaca is hemzseg az érdekes újdonságoktól, nagy összehasonlító tesztünkben most a Galaxy S7, az EDGE, az LG G5, az iPhone SE, Nexus 6 és társaik.

Minden eszközét lehallgatják
Így védheti meg magát!

Néhány egyszerű trükkel legyőzhetjük az adataink után kémkedőket - anélkül, hogy ezért cserébe feláldoznánk a teljesítményt vagy a kényelmet. Windows-fiók és a webes szolgáltatások biztosítása, mobil eszközök védelme, SMS-lehallgatás elkerülése, feltörhetetlen e-mailek és felhő + ajándék szoftverek (Google Clean, Online Shield VPN).

Három extra ajándék -
a CHIP-olvasóknak ingyen!

A gondolkodó ember lapja - Most minden CHIP-hez ajándékba adunk egy friss IPM-et is (980 Ft). A népszerű magazin rengeteg érdekes témával szolgál, illetve tartalmaz egy szórakoztató tesztet is, amelyből kiderül, hogy képesek vagyunk-e rendet tartani magunk körül.

FILEMinimizer Suite 8 - Több hely lesz a HDD-nken, SSD-nken, és leveleinkhez is kényelmesebben csatolhatjuk a fájlokat, ha előtte kezelésbe veszi ez a különleges tömörítő (24 500 Ft).

Hasznos olvasnivaló VIP tagjainknak - Egy régóta várt mini-PC-tesztet és az ultrarealisztikus világok kockázatairól szóló cikkünket most azonnal letöltheti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: chip