A júliusi CHIP magazin részletes bemutatása

Megjelent a júliusi CHIP magazin! Íme a részletes tartalom:

Már csak egy hónapig ingyenes a Windows 10, segítünk okosan váltani, a legjobb trükköket is eláruljuk.

Digitalizáljuk a régi kincseket, a CHIP most minden segítséget megad ehhez és a legjobb programokat is összegyűjtöttük az átalakításhoz.
Az Andorid-tulajdonosok most végre megtudhatják, hogyan és mi ellen érdemes védekezni, illetve az is bebizonyosodik, hogy nem szabad mindig komolyan venni a hazai szakértőket.
Kiderül, hogy mennyire jók a Skylake CPU-val szerelt noteszek, a jelenleg kapható videókártyák, segítünk megjavítani az otthoni hálózatot és folytatjuk a NAS-kalauzunkat is.
A magazinba itt lapozhat bele.

MÁR CSAK EGY HÓNAPIG INGYENES A WIN10
ÉS UTÁNA SOKBA FOG KERÜLNI!

Címlapsztorink bemutatja a legjobb trükköket - hogyan kell a régi rendszer törlésével egy valóban tiszta telepítést indítani, hogyan tudjuk a 32 bites verziót 64-esre cserélni, miért nem szabad a Gyors beállításokat választani -, így a váltás semmilyen gondot nem okozhat majd.

TÁMADÁS AZ ANDROID ELLEN
A NÉPSZERŰSÉGE LESZ A VESZTE?

Android-tulajdonosoknak mindenképp ajánljuk négy oldalas átfogó cikkünket, amely a hazai piacon egyedülálló módon foglalja össze a platform biztonsági helyzetét: bemutatjuk a trükkös átveréseket, segítünk védekezni, és közreadjuk a reménytelen készülékek listáját is.

A TÖKÉLETES ÁTALAKÍTÁS
RÉGI KINCSEINK DIGITALIZÁLÁSA

Fotók, filmek, zenék, dokumentumok - érdemes kiüríteni a padlást, a szekrényeket és végre mindent digitalizálni. Így kevesebb helyet foglalnak, javíthatunk a minőségen, megoszthatjuk őket és örökre biztonságban lesznek. Hat oldalon gyakorlati tippek (fotókhoz, diákhoz, bakelit lemezekhez, VHS- és mangókazettákhoz, extra adathordozókhoz) + a legjobb programok az átalakításhoz.

SKYLAKE NOTESZEK, 22 VGA KÁRTYA:
MIND ALAPOSAN LETESZTELVE!

Az Intel nem csak ígérgetett: a noteszek valóban sokat profitálnak az új Skylake CPU-ból. Tesztgyőztesünk nem csak erős, halk is és az üzemidejére sem lehet panasz. VGA-tesztünkből minden megtudhat a mai grafikus kártyákról: mennyit fogyasztanak, milyen hangosak, mire képes az SLI, elég lesz-e ez a virtuális valósághoz és még sok minden mást. A legújabb nvidia kártyák részletes tesztjével pedig a következő számunkban jelentkezünk (GTX 1070, 1080).

A 8 LEGJOBB TIPP AZ OTTHONI HÁLÓZATÁHOZ
ÉS A HIPER-WLAN BEMUTATÁSA

Routerhibák kiszűrése, válaszidők elemzése, jelerősség , csatornaváltás - cikkünkben most nyolc gyors tipp, ami segít, ha gond van a nettel. További két oldalon bemutatjuk, hogyan működik a vadonatúj 802.11ad szabvány (akár 5 Gbps-os sebességgel) és az első kompatibilis készülékeket is megvizsgáltuk.
NAS-extra: összegyűjtöttük a leghasznosabb eszközöket az otthoni NAS-okhoz (rengeteg okos alkalmazás a saját appboltokból) és néhány különleges modellt is, HDMI-kimenettel, hangtalan működéssel, plusz oprendszerrel.

ÖT PROGRAM A DVD-N – OLVASÓINKNAK INGYEN
TÖKÉLETES KÉPEK ÉS BIZTONSÁGI MENTÉS

Képek kényelmes méretezése (Batch Picture Resizer 7), retusálása (Photo Director 6 Delux), jelszavaink biztonságos tárolása (Password Boss prémiumverzió - 180 napig), a legjobb képlopó (Snap 2017), biztonsági mentések készítése (Backup4all 5).

Csak a CHIP olvasóinak: a legjobb biztonsági csomagokhoz ingyenes kód minden hónapban! ESET Smart Security, Kaspkersky, G Data!

Forrás: chip