Gyorsabb hardverek, tökéletes Windows, utazás a web sötét oldalára

Már kapható a szeptemberi CHIP magazin! Részletesen bemutatjuk.

Minden hardvert megéri optimalizálni (jobbak, gyorsabbak lesznek), a CHIP - szuper haladó trükkökkel - most 12 kategóriában turbózza fel eszközeit.
Tökéletes Windows? Ez sem lehetetlen, csak böngéssze át 35 zseniális tippünket, amelyekkel végre teljes lesz az összes népszerű verzió!
Eláruljuk a hihetetlenül olcsó kínai webshopok rejtett költségeit, buktatóit, tesztjeinkből kiderül melyik a legjobb VGA-kártya, mobil akku, vírusirtó.
Elutaztunk a web sötét oldalára, eláruljuk miért hibázott a Tesla, hogyan kell megjavítani mobil eszközeinket.

A magazinba itt lapozhat bele.

REJTETT TARTALÉKOK HARDVEREINKBEN
ÍGY PRÉSELJÜK KI A MAXIMUMOT!

Az asztali PC-ktől a fényképezőgépekig szinte nincs olyan eszköz, amelyet a megfelelő beállításokkal ne tudnánk gyorsabbá, jobbá tenni. Haladó trükkjeinkkel most csendesebb lesz a PC-je, begyorsul az okostelefon, tovább bírja majd a noteszgép, kevesebbet fogyaszt a router, szebb lesz a tv képe, tovább élnek majd tárolóink. És még sok minden!

TÖKÉLETES WINDOWS? NA NE!
AZÉRT MOST KÖZEL JUTUNK HOZZÁ

Az alapbeállításokkal a Windows tűrhetően, de közel sem tökéletesen működik. A CHIP most átad 35 zseniális tippet, ezekkel végre az összes népszerű verzió (7/8/10) teljes lesz. Egy kis ízelítő: nagyobb privátszféra, jelszó alternatívák, villámgyors rendszer- és programindítás, kisebb tárca, gyorsabb keresés, appok eltűntetése, rendszerfékek kiiktatása, bővített helyi menü.

ELUTAZTUNK AZ INTERNET SÖTÉT OLDALÁRA
HOGY ÖNNEK MÁR NE KELLJEN

Milyen sötét? Hogyan jutunk oda? Mit találunk ott? Az elmúlt években sokan írtak a legendás darkwebről, de ezek a kérdések szinte mindig megválaszolatlanok maradtak.
A CHIP megdöbbentő riportjából most minden kiderül. Bemutatjuk, hogyan rendelnek a sötét weben pár kattintással hamis magyar személyi igazolványt, olyan fegyvert, amelyet a müncheni ámokfutó is használt, vényköteles altatókat és nyugtatókat...

KÍNÁBÓL HIHETETLEN ÁRAKON?
ÍME AZ ÖSSZES REJTETT KÖLTSÉG ÉS BUKTATÓ

Egyre egyszerűbb az AliExpresszől és társairól vásárolni például féláron telefont, noteszgépet vagy akár fillérekért mobil tokokat, töltőket, kábeleket. Az elképesztően olcsó ajánlatok mögött azonban sokféle rejtett buktató is lehet – gyenge minőség, kihagyott szolgáltatások, kínai appok – ezeket most mind bemutatjuk. Tisztázzuk az ÁFA és adókérdést, sőt konkrét termékekre is kitérünk: mely gyártók másolják valóban sikeresen az Apple-t és nyugati – vagy éppen már befutott keleti – társaikat.

AJÁNDÉK PROGRAMOK A CHIP MAGAZINHOZ
TÖBB 30 EZER FT ÉRTÉKBEN

A CHIP-olvasói minden hónapban a magazinhoz járó teljes verziós programokkal is gazdagodnak. Ezek nagyrészt fizetős szoftverek, hasznos, praktikus segédeszközök, díjnyertes biztonsági csomagok – mi ingyen biztosítjuk őket. E havi kiemeltjeink: egy fotószerkesztő, amellyel bárkit és bármit eltávolíthatunk képeinkről, még a vízjeleket is (Stamp Remover), egy automata backup program (Backup 2016) és egy SSD-optimalizáló (SSD Fresh 2016 premiumverzió). Plusz: ingyen kódok a ESET, a Kaspersky és a G Data biztonsági csomagjához.

PC-K, MOBILOK OTTHONI JAVÍTÁSA
KOMPLETT WORKSHOPOK

Zárt rendszerek, rövid termékciklusok, zéró információ a szereléshez, helyreállításhoz. Isten hozott mindenkit az elektronikai termékek világában! A CHIP új sorozata azonban felveszi a kesztyűt: megmutatjuk, hogyan javíthatja meg a tönkrement telefont, digikamerát, tabletet, noteszgépet és társaikat.

FÜGGETLEN HARDVERTESZTEK
A LEGJOBB VÉTELEK - CSAK NÁLUNK!

Kevés az egynapos üzemidő? Az utóbbi időszak slágertermékei a hordozható külső akkuk - a CHIP-ből most kiderül, hogy melyik a legjobb vétel. Teszteltük az Nvidia új csúcskártyáit, a kedvező árú, de profi NAS-okat és további 12 érdekes újdonságot: noteszgépeket, okostelefonokat, adathordozókat... A CHIP tesztjei, toplistái egyedülállók a hazai mezőnyben, mert a magazin nemzetközi tesztlaborjában készülnek, független szakértők és színvonalas, páratlan technikai háttér mellett. (Az új GeForce kártyák nagytesztjét a PC Guru szakértői készítették.)