A legjobb vételek karácsonyra és az összes 2017-es újdonság – már most!

Megjelent a decemberi CHIP magazin! Íme a részletes tartalom:

MRAM-ok, turbó SSD-k, szuper új processzorok és VGA-kártyák - a CHIP-ből kiderül, hogy mi vár ránk 2017-ben.
Hagyományosan év végén vesszük a hardvereket - a CHIP most 12 oldalon bemutatja a legjobb vételeket, a legnépszerűbb kategóriákban.
A net tele van haszontalan és drága tippekkel: ehelyett átadjuk a működő és ingyenes megoldásokat a WLAN-gondokra.

Plusz: megépítettük és leteszteltük a PC-k királyát is, illetve segítünk minden hibás eszközét megjavítani. Ilyen komplett kalauzt még garantáltan nem kapott!
A magazinba itt lapozhat bele.

NAGY KARÁCSONYI HARDVERAJÁNLÓ
12 OLDALON + A SZERKESZTŐK KEDVENCEI

Mobiltelefont, olcsó, de erős videokártyát, megbízható PC-alkatrészeket, valamilyen feltűnő kütyüt szeretne karácsonyra? Esetleg akciósan egy vadonatúj játékot? A CHIP kalauza most új formában foglalja össze, amit csak tudni kell a karácsonyi időszak, az év vége legjobb vételeiről. Egyetlen szempontunk volt, hogy olvasóink minden létező hasznos tippet és információt megkapjanak az összes érdekes kategóriában.

SZERELJÜK MEG MAGUNK!
KÖNNYŰ ÉS GYORS TIPPEK

Nem titok, hogy rengeteg cég ellenünk dolgozik: szeretik a rövid termékciklusokat, a zárt rendszereket, azt, ha szépen kidobjuk, ha valami meghibásodott és veszünk egy újat. Esetleg méregdrágán a márkaszervizekben az ő alkatrészeikkel történik a javítás. Elhetünk ezzel a lehetőséggel is, de van egy sokkal jobb megoldás: a CHIP kalauza segít Önnek spórolni, csökkenteni a pazarlást és közben még jól is fog szórakozni, sőt rengeteget tanulhat! Nyolc oldalon most seregnyi hasznos információ a mobilok, tabletek, PC-k, az operendszer javításáról. Ami biztos: ez a legteljesebb hazai kalauz, amely áttekinti az összes szerszámot, eszközt és tippet és trükköt.

MI VÁR RÁNK 2017-ben?
A CHIP-BEN AZ ÖSSZES ÚJDONSÁG

Már most! Például az idei Intel és Nvidia fölény után az AMD visszavág és jönnek a Zen processzorok és a Vega GPU család. A versenyhelyzet pedig biztos, hogy nekünk csak jó lesz - minden érdekesség a Zenről és a Vegáról a CHIP-ben. Plusz: sok-sok különlegesség várható az SSD-k (turbó és óriási modellek) és a RAM-ok területén is (MRAM, NRAM), ezeket is összefoglaltuk és kitekintünk az okosotthonok és az elektromos autók izgalmas újdonságaira is. Hab a tortán, hogy olvashat a Google Pixelről és az Android utódjáról is.

A PC-K KIRÁLYA MOST A CHIP-BEN
KÍVÁNCSI MIRE KÉPES 10 CPU-mag?

Otthonra nem ajánljuk ezt a konfigurációt mindenesetre kiváló szórakozás volt megépíteni és letesztelni és megírni a tapasztalatainkat róla. Reméljük, hogy ugyanilyen szórakoztató lesz az álom-PC-ről készült cikket is olvasni. Csúcsteljesítményű kaland 10 CPU-maggal, két NVMe-SSD-vel, Titan X videokártyával vagy épp két GTX 1080-assal - kiderül, hogy mire képesek a legjobb alkatrészek, ha szinte bármit megvehetünk.

HÁLÓZATGYORSÍTÁS FILLÉREKBŐL
A SOK HASZONTALAN NETES INFÓ HELYETT

A megfelelő trükkökkel és persze némi ügyességgel ingyen is felgyorsíthatjuk a vezeték nélküli hálózatunkat. Amire nagy szükségünk is lehet, mert az otthoni WLAN-okra mind nagyobb teher nehezedik: egyre több eszköz csatlakozik rájuk és exponenciálisan emelkedik az általuk forgalmazott adatok mennyisége is. Ezért egyre fontosabb, hogy valóban értsünk is a hálózathoz, átlássuk a kihívásokat, ismerjük a gondok megoldásait. A jó hír, hogy ez nem olyan komplikált és a decemberi CHIP segítségével máris ura is lehet a helyzetnek.

KÉT TELJES VERZIÓ INGYEN
KARÁCSONYI KÉPKEZELŐ ÉS EGY JELSZÓSZÉF

Csak a CHIP-olvasói most ingyen használhatják a Photo Commander 12 XMAS kiadását (időkorlát nélküli verzió) és az Abelssoft KeyDepotot, amely egy kellően biztonságos jelszószéf. Létezik hordozható változata és szükség esetén a jelszavainkat a felhőbe is elmenthetjük, így több gépről is elérhetjük ezeket. Plusz: két exkluzív csomag is található a DVD-n. Az egyik a WLAN-gondokat segít megoldani (elemzés, optimalizálás, biztonság), a másik pedig a 10 legjobb HDD-kezelőt tartalmazza. Ezek megkeresik nekünk a rejtett, nagyméretű fájlokat és segítenek pillanatok alatt rendet tenni az adattárolóinkon.Forrás: chip