Elindult a Laptapir.hu, az egyet fizet-tí­zet olvashat magazinszolgáltatás

Több éves folyamatos munkával, jelentős anyagi befektetéssel a Mediacity Magyarország Kft. fejlesztette és elindí­totta a laptapir.hu szolgáltatást, amely a mostani időszakban még több lehetőséget nyújt az otthon maradt szülőknek és fiataloknak, valamint a külföldön élő honfitársainknak. A szolgáltatás lényege, hogy a jelenleg 10 periodikát és számos különszámot, valamint ezen kiadványok megjelent lapszámait 10 évre visszamenőleg, azaz közel 700 magazint és 2 könyvet egy kedvező havidí­jért az egész család digitálisan olvashat. Ráadásul most 14 napig ingyenesen bárki kipróbálhatja.

A laptapir.hu ötlete úgy alakult ki, hogy nagyon sokat gondoltunk azokra az olvasóinkra, akik a lapárushelyek folyamatos megszűnése miatt már nem tudják megvásárolni kedvenc magazinjaikat. Most már nem kell keresni, hol kapható a kiadvány, hol van lapárusí­tás. Kényelmesen az otthonában, útközben vagy nyaralás, pihenés alatt olvashatja. Gondoltunk azokra az előfizetőkre is, akik a kézbesí­tés pontatlansága miatt nem kapják meg az előfizetett lapot. Azokra a honfitársainkra is, akik külföldön élnek és dolgoznak. Jópáran most is előfizetőnk, azonban olyan magas postaköltséget kell fizetniük, amely az előfizetési dí­j kétszeresét is elérheti. Gondoltunk azokra is, akik már nem tudják hol tárolni a sok nyomtatott magazint, mivel itt a korábbi lapszámokat is megtalálja. Számukra a Laptapí­r kényelmes megoldást jelent.

A szolgáltatás további előnyei közül kiemelendő, hogy egy intelligens kereső is a rendelkezésünkre áll, amellyel az összes kiadvány teljes tartalmában tudunk keresni. így akár egy-egy témát időrendi sorrendben is tudunk olvasni (pl., 2009-ben mit í­rtunk a robotokról, illetve 2019-ben?) vagy akár megkereshetjük az összes cikket, amelyet az adott témáról az itt jelenlévő magazinokban megí­rtak. Ezen felül lehet keresni a tartalomban csak az adott magazin összes megjelent számában (pl., csak az IPM magazin tartalmaiban) vagy csak az adott megjelenési lapszámban.

A laptapir.hu előfizetői ráadásul 1 héttel korábban kapják meg a magazinokat és nem kell kivárniuk a nyomtatásra és terjesztésre fordí­tott időt.

Jövőbeli terveink között szerepel a szolgáltatás további, folyamatos fejlesztése, valamint további lapok megjelentetése is a kí­nálatban. Nagyon rövid időn belül elkészülnek az IOS és Android applikációink is a laptapí­rhoz.

Most 14 napig ingyenesen kipróbálható!

Kapcsolódó cikkek