Most 12 CHIP magazin és egy preciziós szerszámkészlet nagy kedvezménnyel

Bemutatjuk új előfizetési akciónkat.

Most 38 darabos precí­ziós szerszámkészletet adunk (praktikus, minőségi dobozban) az 1 éves CHIP előfizetéshez. A szerszámkészlet mindent tartalmaz, ami egy asztali számí­tógép, okostelefon (pl. egy SIM-kivevő és egy tapadókorong is része), fényképezőgép, karóra, drón, tablet, szemüveg szereléséhez szükséges.

A 12 CHIP magazin és a precí­ziós szerszámkészlet itt rendelhető meg. CHIP előfizetés védőmaszkkal is kérhető, ezen az oldalon.

Jó tudni!

1. Ingyen a legjobb ví­rusirtók

A CHIP előfizetői egész évben ingyen használhatják Magyarország legnépszerűbb biztonsági csomagját, az ESET Internet Security 2020-a és a G Data Internet Security 2020-at. Androidos mobilját is megvédjük (ESET Mobile Security). Csak ezek a programok a CHIP árának a másfélszeresét érik, és akár több otthoni/családi vagy munkahelyi PC profi, költséghatékony védelmét is megoldhatjuk velük.

2. Ajándék magazinok minden hónapban

A CHIP-hez minden hónapban további két népszerű magazint is adunk ajándékba (teljes értékű digitális változatok), í­gy ezekért sem kell pluszban fizetnünk. Ezek a Digitális Fotó magazin, az IPM vagy az IPM valamelyik nagysikerű különszáma (Tudta-e, Pszichológia, stb.).

3. Hasznos programok – több tí­zezer forint értékben

Letölthető DVD-nk számos hónapban teljes verziós, fizetős programokat is tartalmaz – ezeket a CHIP vásárlói/előfizetői ingyen regisztrálhatják. Az idei évből néhány példa: Steganos Privacy Suite 20 (18 250 Ft), PC Fresh 2019 (9800 Ft), Flashboot 3.2 Pro (9700 Ft), Secure Eraser Pro (7100 Ft).

Reméljük, hogy hamarosan az előfizetőink között üdvözölhetjük.

A CHIP szerkesztői