Windows 10 szinte ingyen – Már kapható az áprilisi CHIP!

Bemutatjuk a magazin 10 legérdekesebb cikkét és a letölthető eDVD-n található értékes ajándékokat.

1. 100%-os biztonság a mobilunknak – í­gy dolgoznak a profik!

Mutatjuk, hogyan lesz biztonságos minden androidos készülék és a mobilunkra telepí­tett app – bezárjuk a biztonsági réseket, visszaverjük a legújabb támadásokat, megőrizzük a személyes adatainkat és jelszavainkat. Ehhez átadunk 10 gyorstippet + a valóban megbí­zható appok listáját!

2. Windows 10 szinte ingyen

Ezzel a módszerrel – régi Windows kulcsok újraaktiválása – legálisan szerezhetünk be egy Win10-et és kitérünk az eBay-en és máshol a neten fillérekért árult termékkulcsokra is. A „trükkhöz” fontos apró program is a DVD-nken – enélkül nehezen menne.

3. Kicsi, olcsó, de erős PC épí­tése – tökéletes a Home Office-hoz!

Ez a cikkünk korábban aligha készülhetett volna el! A megfizethető áron épí­thető konfigurációhoz a Ryzen processzorok előretörése és az NVMe SSD-k áresése együttesen kellett. A CHIP zseniális mini-PC-je hihetetlen kicsi (alig nagyobb mint egy ATX-es táp), mégis erős processzor és villámgyors tároló van benne és még memóriában is bővelkedik. Cikkünkben, hogy pontosan mi kell hozzá, mennyibe kerül, hogyan épí­tsük meg tempósan, egyszerűen, biztonságosan – éppen ahogy a profik.


4. 123 Gbájt 2 perc alatt? A leggyorsabb hálózati tároló otthonra

Jól hangzik, ugye? Ez a technológia pár éve még olyan drága volt, hogy csak vállalati környezetben volt egyáltalán értelme beszélni róla. Az árak azonban itt is leestek, í­gy mostanra elkezdődhetett a fékek nélküli otthoni hálózatok (és ezen elérhető tárolók) korszaka. így üzemelhetünk be mi is egyet egyszerűen – lépésről lépésre minden a CHIP-ben!

5. Cseréljük le a Windows béna Fájlkezelőjét

Ez ugyan az oprendszer része, de kevesen szeretik, hiszen szinte semmire sem jó. ítadjuk az egyik legjobb – rengeteg extrával felszerelt – ingyenes alternatí­váját. A leghasznosabb extráira pedig külön ki is térünk.

6. 19 vezeték nélküli töltő tesztje – eldőlt a szabványháború


Ki ne szeretné vezeték nélkül tölteni a mobilját? Ehhez is egyre közelebb kerülhetünk, mert a kompatibilis mobilok száma egyre nő és a szabványcsata is eldőlni látszik – na és persze itt is egyre csökkennek az árak. Tesztünkből kiderül melyik modell tölt a legjobban, melyik kompatibilis a létező összes mobillal.

7. Az LCD panel visszavág

A hagyományos folyadékkristályos kijelzők nem képesek utánozni az OLED kí­nálta kontrasztot. Egy újfajta háttérvilágí­tás azonban segí­thet ezen.

8. Az 50 legjobb tipp az Office-hoz

Word, Excel, PowerPoint vagy Libre Office? Az alábbi trükkökkel még a rutinfeladatok is sokkal egyszerűbbé válnak! Kápráztassa el Ön is kollégáit a tudásával!

9. Retró C64-melléklet: A hangok mágusa

Ha Ön is részese volt a számí­tástechnika hőskorának, biztos, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvassa majd Chris Hülsbeckkel készí­tett skpye-interjúnkat. A hangok mágusa több tucat játékot tett felejthetetlenné a zenéivel, most pedig igazán remek, itthon is nagyon átérezhető sztorikat mesél a kezdetekről.

10. Újdonságok a 20-as évekre – mi váltja a mobiltelefonok korát?

Húsz év után véget ér a mobiltelefon kora. De hogy mi jön helyette? 6 oldalon összefoglaltuk a 10-es évek mérföldköveit és kitekintünk arra is, hogy mi vár ránk a következő tí­z évben.

+ Szuper letölthető DVD – 30 ezer Ft értékű ajándékkal

Csak a CHIP vásárlói ingyen regisztrálhatják a FlashBoot (9700 Ft) és a Secure Erase (7100 Ft) teljes verziós programokat. Ezekkel az USB-kulcsunkra menthető a mostani Windowsunk, majd bármelyik (az usb-s bootolást támogató) gépen elindí­tható, illetve az érzékeny adataink valóban úgy törölhetők, hogy azokat többet ne lehessen visszaállí­tani.

A DVD tartalmaz még három top magazint is,
rengeteg további érdekes cikkel digitális verzióban (Digitális Fotó magazin, IPM, IPM Psziochólógia). A letölthető DVD-nkről minden fontos tudnivalót ebben a cikkünkben foglaltunk össze.

++ Ingyen a legjobb ví­rusirtók és egy megújult biztonsági csomag

Tudta, hogy a CHIP olvasói minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják Magyarország legnépszerűbb biztonsági csomagját, az ESET Internet Security 2020-at? De biztonsági csomagunk része még a G Data Internet Security (szintén havi ingyenes kódokkal) és az androidos mobiljának pofi védelméről is gondoskodunk (ESET Mobile Security). Csak ezek a programok a CHIP árának a másfélszeresét érik.

És még további 5 programot, VPN tippet is átadunk/bemutatunk, amelyekkel valóban anonim módon követők nélkül netezhet, fájlokat, mappákat, akár az egész partí­ciót is titkosí­thatja, a felhőben is védett lehet.


Hol kapható a magazin?
Előfizethető nagy kedvezménnyel nálunk (most védőmaszkkal vagy szuper szerszámkészlettel, amellyel bármilyen PC-s, mobilos szerelés könnyen, profin elvégezhető), illetve a szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél.

Köszönjük a figyelmet!