Máris itt a CHIP első virtuális DVD-je

Kedves Olvasónk! Az alábbi rövid útmutató lépésről lépésre bemutatja, hogyan tölthető le és használható a legegyszerűbben a virtuális DVD-nk.

1. Lépés: minden magazinhoz tartozik egy egyedi kód – ezt a harmadik oldalon találjuk és az ezüst takaróréteg ledörzsölése után válik láthatóvá.

2. Lépés: Látogassunk el a dvd.chiponline.hu weboldalra majd itt – a nevünkkel és az e-mail-címünkkel együtt – adjuk meg az egyedi kódot, tegyünk pipát az adatvédelmi tájékoztató elé és klikkeljünk az Elküld gombra.

Ezt követően a rendszer automatikusan elküldi a megadott postafiókunkba az ESET Internet Security 2020 licenckulcsot. Ezzel a levélben és a DVD-n jelzett időpontig ingyenesen használhatjuk az egyik legjobb teljes értékű biztonsági csomagot. Az ESET Mobile Security továbbra is a hagyományos módon regisztrálható a DVD felületen található kóddal (Biztonsági csomag a bal oldali menüben), az ott közzétett linken. (Az alapcsomag, az ESET Antivirus ingyenes regisztrációja megszünik.)

Ha már rendelkezünk feltelepített ESET vírusvédelemmel, elég, ha a frissítési beállításokat változtatjuk meg. A részletes útmutatót itt találjuk.

3. Lépés: A következő ablakban egyszerűen csak klikkeljünk a Letöltés gombra és (a saját beállításunktól függően) vagy automatikusan elindul valamelyik korábban megadott könyvtárba a letöltés vagy meg kell adnunk a böngészőnek, hogy hova mentse az ISO fájlt.


Ha véletlen megszakadna a kapcsolat: a szerver és a modern böngészők is képesek a letöltés folytatására. Ha ez valamiért mégsem sikerülne próbáljuk újra, teljesen az elejétől indítani a folyamatot.

4. Lépés: a Windows Intézőben vigyük az egeret a CHIP_2020_04_DVD.iso fájl fölé, majd jobbklikkel válasszuk a Társítás/Windows Intéző lehetőséget. Ezután a Windows már DVD-meghajtóként látja majd az ISO fájl, csak klikkeljünk CHIP-DVD ikonra.


Eltávolítás: a Windows Intézőben a DVD-meghajtó fölé vigyük az egeret majd jobbklikkel válasszuk a Kiadás opciót.


A DVD-melléklet a megjelenéstől számított 40 napig tölthető le. Kérdés, probléma esetén kérjük írjon az elofizetes@mediacity.hu email címre.
Forrás: chip