Újabb nagy kedvenc az Epic Gamestől – ingyen és magyarul!

Irány a farm!

Nem árulunk el nagy titkot, hogy eddig nem voltunk a kategória rajongói, de most, hogy az Epic ingyen kínálta a lehetőséget és még a magyar nyelvre is gondoltak egyértelmű volt, hogy tovább ezt már nem lehet húzni: be kell szállni egy méregdrága traktorba és irány a szántóföld!


Viccet félretéve bárkit könnyen elkaphat a játék hangulata, nem véletlen, hogy sokan hódolnak is a Farming Simulatornak. A letölthető (v19) kiadás extrája, hogy már kutyánk is lehet, illetve a számtalan egyéb haszonállat mellett már lovakat is tarthatunk. A feladat, hogy egy kis gazdaságot működtessünk sikeresen a növénytermesztésre, eladásra, állattártásra koncentrálva természetesen.


A játék grafikája kicsit üresnek, de azért szépnek, hangulatosnak mondható (süt a nap, esik az eső, beesteledik), szinte érezzük a friss levegőt, a madárcsicsergést, a szép búzaföldek látványát. És minden vicc nélkül mondjuk: férfiember nem tud ellenállni egy olyan szép műszaki csoda csábításának, amit egy modern traktor (hogy a többi ínyencségről ne is beszéljünk!) képvisel. Főleg, hogy ezt szinte rögtön megkapjuk: a kaland egy előttünk csillog milliós modellel indul, amivel kicsit randalírozhatunk is egyből az idilli kisvárosban. De a hölgyeknek sem kell visszafogniuk magukat: akár női karakterrel is játszhatunk és menedzselhetjük a gazdaságot.A játékot innen tölthetjük le: Farming Simulator 19

A PC Guru részletes tesztje itt olvasható.