Az 50 legjobb tipp az Androidhoz – Már kapható a januári CHIP magazin!

1. 50 zseniális tipp az Androidhoz
Hasznos extrák titkos, rejtett funkciók, akku- és powerbank-fogások, gyorsí­tók, a szervizesek trükkjei – Vérbeli profikat kértünk fel, hogy állí­tsák össze azt az 50 legjobb tippet, amelyek valóban hasznosak és izgalmasak és, amelyektől az Android kényelmesebb, biztonságosabb és szerethetőbb lesz.


2. Nagyobb tempó és kényelem a Windows 10-nek

A PowerToys csomag a szakértők régi kedvence: a Microsoft most újra meglepett vele minket. Mutatjuk, hogyan kaphatjuk meg, pontosan hogyan hozzunk ki vele a legtöbbet az oprendszerünkből.

3. Ezek most a legjobb vételek: mobilok, tabletek, tévék, monitorok, fejhallgatók…

Amit most mindenki keres: 11 népszerű kategóriában friss és megbí­zható toplisták a CHIP-ben. Ehhez közel kétszáz terméket teszteltünk le, í­gy olvasóinknak már csak a biztos befutók közül kell választani. Az abszolút győztest és a legjobb vételeket külön be is mutatjuk. Mobilok, tabletek, monitorok, fejhallgatók, hangszórók, fényképezőgépek, okoskarkötők…

4. A 10 legjobb program az év elejére – mind ingyen a DVD-n!

Megtelt Gmail vagy a C: meghajtó? Felelőtlenül tárolt bizalmas adatok? Gyenge WLAN? Kezdjük tiszta lappal az új évet: ezekkel az eszközökkel egyszerűen és gyorsan megoldhatjuk az egész évben halogatott PC-s gondjainkat, teendőinket.

5. 2020 legjobban vár játékai és az év legjobb (gamer) kiegészí­tői

A PC Guru csapatának exkluzí­v rovata. Kiderül, hogy melyik az a tí­z játék, amire mindenki vár és megtudhatjuk azt is melyik jelenleg a legjobb egér, billentyűzet, monitor, fejhallgató. Nemcsak a csúcsmodelleket mutatják be, hanem az ezeknél sokkal fontosabb legjobb vételeket is.

6. Tényleg kell ví­rusirtó a mobilunkra is?

Utánajártunk és öt oldalon minden kérdést megválaszolunk. Mutatjuk, hogyan használjuk biztonságosan a telefonunkat, melyik a legjobb védelem, itthon mennyire súlyos a helyzet.

7. Exkluzí­v retrómelléklet: C64 – A titkokban fejlesztett csoda

Öt oldalon az elképesztően izgalmas sztori: a gép megalkotója mesélte el a CHIP-nek, hogy miért tiltották meg a cégnél a C64 fejlesztését, ezt teljes titokban hogyan kerülték ki, mit szólt ehhez a szivarozó nagyfőnök. Kiderül az is miért lett végül verhetetlen a hardver.

+ Minden CHIP-hez most 3 top magazin ajándékba

Most igazán jó üzlet CHIP-et venni, mert három további magazin is jár hozzá: 3460 forint helyett ingyen (Digitális Fotó, IPM, Motorrevü digitális verziók).

++ Nagy karácsonyi játékcsomag

Apró, hangulatos gyöngyszemek, DOS-os legendák, C64-es klasszikusok – mutatjuk a legújabb, fejlettebb emulátort, ami nemrégóta tarol és lenyűgözően hatékony. Minden a DVD-n! (online kapcsolat szükséges)

😈 Ingyen a legjobb ví­rusirtók

Tudta, hogy a CHIP vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020 és a G Data Internet Security biztonsági csomagokat? Kényelmesen, havi kódokkal – csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.

✅ Hol kapható a magazin?

A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Köszönjük a figyelmet!

Kapcsolódó cikkek