A CHIP a nyomtatott PC Guru megszűnéséről

Segítünk, ahogy tudunk és ezzel mindenki jól jár.

Nemrég a teljes hazai internetet bejárta a hír: jövőre megszűnik a nyomtatott PC Guru. Nem titkoljuk, hogy testvérlapunkról van szó, a két magazin sokáig egy kiadónál készült, a csapatban is voltak átfedések. A CHIP jelenlegi főszerkesztője például a PC Guru indulásakor annak hardver rovatát készítette, majd főszerkesztője is volt a lapnak. Bár az utóbbi években a két magazin útjai elváltak, a jó kapcsolat természetesen így is megmaradt.

Az első fontos információ, hogy december 5-én jelenik meg az utolsó PC Guru, amit itt lehet előrendelni, hogy a nagy érdeklődés ellenére biztosan hozzájuthassunk. A szerkesztők a leköszönő lapba kétségtelenül minden energiájukat beleadták, érdemes lesz beszerezni.

A másik lényeges hír, amit örömmel jelenthetünk be, hogy mostantól a CHIP-ben is megjelennek a PC Guru szerzői: minden hónapban összefoglalják nekünk a gamer világ legérdekesebb játék-megjelenéseit, a piaci trendeket, a PC-s érdekességeket.

Ezzel az erősítéssel úgy gondoljuk, hogy egyaránt jól járnak a CHIP jelenlegi és a nyomtatott PC Guru korábbi olvasói is, amennyiben megtisztelik a CHIP-et a bizalmukkal.CHIP magazin stábja