Már kapható a decemberi CHIP – Ezek lesznek a legjobb hardverek 2020 elején

Már kapható a decemberi CHIP magazin – Engedd meg, hogy a lapból néhány érdekes témát röviden a figyelmedbe ajánljunk.

12 oldalon: Ezek lesznek a legjobb hardverek az év végén és 2020 elején

Mutatjuk a legjobb vételeket az összes népszerű kategóriában (mobilok, pc-alkatrészek, notebookok). Most egyetlen kalauzban minden fontos információ: naprakészen, tömören, érthetően.


Ilyen még nem volt! Bootolható USB-kulcs a saját Windowsunkkal

Így klónozzuk (egy zseniális eszközzel) az USB-kulcsunkra az éppen használt rendszerünket! Minden programunk és beállításunk megmarad. A program csak a CHIP olvasóinak ingyenes! (48-50. oldal.)

Így varázsol egy igazi routerguru! – másoljuk le a trükkjeit!

Az egyik legtapasztaltabb szakértő most lépésről lépésre bemutatja, hogy ő milyen beállításokkal készít gyors és biztonságos WLAN-t az otthonában. (52-55. oldal.)

Exkluzív CPU-teszt: Képes megállítani az Intel az AMD-t?

Kemény párbaj 2-től 32 magig! Leteszteltünk 60 processzort, hogy kiderüljön: ki, melyik modellel jár a legjobban, illetve, hogy képes-e az Intel megállítani az AMD-t? (74-78. oldal.)

Megkerestük az olcsó androidos mobilok között a legjobbat

Kompakt, nem drága, de jól használható: a belépő szint is tartogat kellemes meglepetéseket. Tesztgyőztesünk akkumulátora sokáig bírja és a kijelzőre sem lehet panasz. (60-61. oldal)

A legnagyobb tévhitek a böngészők privát módjáról

Sokan még mindig teljesen félreértik a Firefox Privát böngészését vagy a Chrome Inkognitó módját. Tisztázzuk, hogy pontosan mitől védenek, mitől nem.

IT-kütyük és a Big Data mentik meg az életünket


Előre jelzik, amiből később tragédia lehet. Ami mindenkit érint: Forradalom az egészségügyben. (26-28. oldal)

+ Exkluzív ajándékok a DVD-n

Minden olvasónk egy friss IPM-et és közel 20 ezer forint értékben három értékes programot is kap a decemberi CHIP-hez – CheckDrive 2019, WintoUSB Pro 5.0, AnyUTube (1 év). Ezekkel kideríthetjük, hogy mennyi ideig él még a HDD-nk, SSD-nk, klónozhatjuk a Windowst, kényelmesen tölthetünk le videókat.

++ Nagy karácsonyi akció: USB-kulcs vagy Powerbank?

Ha 1 évre előfizetsz a magazinra most óriási kedvezménnyel kaphatod meg egy 128 GB-os USB-kulccsal vagy egy 20000 mAh-es mobil akkuval. Részletek a magazinban.

✅ Hol kapható a magazin?

A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Köszönjük a figyelmet!

 
😈 Ingyen a legjobb vírusirtók

Tudta, hogy a CHIP vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020 és a G Data Internet Security biztonsági csomagokat? Kényelmesen, havi kódokkal – csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.