Ezek a Windows profi, de (el)rejtett eszközei

Engedje meg, hogy a novemberi CHIP magazin 5 érdekes témáját és a magazinhoz járó értékes ajándékokat röviden a figyelmébe ajánljuk.

1. Ezek a Windows profi, de (el)rejtett eszközei

Amiket a Microsoft csak a szakmának tartogat! Ezekkel megjavíthatjuk, felgyorsíthatjuk és a lehető legtovább tisztán is tarthatjuk a rendszerünket. Egyik sem bonyolult és mindenkinél működik.

2. Most is kémek dolgoznak a böngészőjében


Nem hiszi? Mutatjuk! Túl kíváncsi gyártók, veszélyes kiegészítők, problémás böngészőbeállítások – Még ott is megfigyelik, ahol nem is gondolná! A legújabb tippjeinkkel viszont nyomok és követők nélkül netezhet.

3. Intel & AMD: Minden, amit a processzorunkról tudni érdemes

Hat oldalon végre érthetően és érdekesen tisztázzuk a követhetetlen rövidítéseket, kiderül, hogyan épül fel, hogyan működik a CPU, mi az, ami tényleg fontos, melyek a népszerű tévhitek.

4. Teljes sebességgel az otthoni hálózaton

A lassú Wi-Fi-nek számos oka lehet, de szisztematikus ellenőrzéssel a legtöbb hibát magunk is kijavíthatjuk – ráadásul egy forintunkba sem fog kerülni. Ehhez lépésről lépésre minden segítséget megadunk.

5. Így lesz a legnagyobb biztonságban az összes fontos adatunk

Megéri már a felhőben tárolni a képeinket, zenéinket, videóinkat? Teljes kalauz a felhőszolgáltatások profi összehasonlításával. Plusz mutatjuk, hogy Magyarországról mire kell különösen figyelni, de még azt is, hogyan készítsünk saját felhőt.

➕ Exkluzív ajándék a novemberi CHIP-hez

Minden olvasónk most egy második magazinnal is gazdagodik (TUDTA-E 4.). Az IPM száz oldalas kiadványában a szerkesztők 150 érdekes kérdést tesznek fel – és frappánsan meg is válaszolják azokat. Digitális verzió 980 forint értékben.

➕➕ Nagy karácsonyi akció: USB-kulcs vagy Powerbank?

Ha most 1 évre előfizet a magazinra óriási kedvezménnyel kaphatja meg egy 128 GB-os USB-kulccsal vagy egy 20000 mAh-es mobil akkuval. Egyszeri lehetőség. Az akció részletei a magazinban.

Hol kapható a magazin?
A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Köszönjük a figyelmet!


😈 Ingyen a legjobb vírusirtók
Tudta, hogy a CHIP vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security 2020 és a G Data Internet Security biztonsági csomagokat? Kényelmesen, havi kódokkal – csak ezek a magazin árának a másfélszeresét érik.