Így leszel (a profiknak szánt rejtett eszközökkel) a Windows mestere!

Még kapható az októberi CHIP magazin – Engedd meg, hogy a lapból néhány érdekes témát röviden a figyelmedbe ajánljunk.

1. Így leszel (a profiknak szánt rejtett eszközökkel) a Windows mestere!

Gyors hozzáférés az elrejtett, csak a profiknak szánt parancsokhoz, beállításokhoz, rendszereszközökhöz, hibajavításhoz. Plusz: A PowerShell elképesztő ereje, most neked is! Teljes kalauz 8 oldalon.

2. Ez a 33 tech áttörés sokkal jobbá teszi az életünket

A legérdekesebb új termékek és technológiák, amelyek épp áttörés előtt állnak és hamarosan jobbá teszik majd az életünket. Exkluzív összefoglaló 8 oldalon.

3. Mindenre képes ez a mini-PC 14 ezer forintért

Az új Raspberry Pi 4 már annyira erős, hogy teljes PC-ként, 4K-s médialejátszóként, NAS-nak is tökéletes - így működik! Plusz a DVD-n: 40 oldalon minden a Raspberry-ről. A legteljesebb hazai kalauz, ami után nem maradnak kérdéseid.

4. Csábító, de tényleg megéri féláron rendelni a kínai webshopból?

A kínai online áruházak hatalmasra nőttek: szinte mindent olcsón kínálnak, amire csak szükségünk lehet. De megéri tőlük rendelni, mennyit lehet ezen spórolni, mik a rejtett buktatók? A CHIP alaposan utánajárt ezeknek a kérdéseknek.

5. Végre a duplájára gyorsul az USB!

Szokás szerint a gyártók az elnevezéssel összezavartak mindenkit. A CHIP mutatja, hogy milyen trükkel gyorsul a kapcsolat, mire képes még, kinek a gépe alkalmas rá - és minden félreértést is tisztázunk.

INGYEN VÍRUSIRTÓK MINDEN HÓNAPBAN
Tudtad, hogy a magazin vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat? Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

6. A nagy grafikuskártya-csata - megkerestük a legjobb vételeket

30 videokártyát teszteltünk le a belépőszinttől a csúcskategóriáig - köztük az Nvidia új Super sorozatát és az AMD RX 5700 családot is -, hogy kiderüljön melyek a legjobb vételek.

7. Retró: A 16 bites háború – Színre lép az Amiga

A legjobb sztorik a hőskorból: tudtad, hogy a Commodore alapítója kibírhatatlan főnök volt és, hogy végül egy duplacsavarral néhány vele tartó mérnökkel készítették az Atari ST-t? Az Amigát pedig az Atari csapata fejlesztette? Cikkünkben sok további érdekesség.

+1: Újra rafinált trójai csapolja a bankszámlákat

Nem olyan látványos, mint a zsarolóprogramok, hiszen ez a kártevő igyekszik végig észrevétlen maradni. Cikkünk után esélye sem lesz - mutatjuk, hogy milyen védelem üti ki!

+2 Ajándék IPM és Raspberry-kalauz a DVD-n

Átadjuk a Windows hatékonyabb vezérléséhez szükséges fájlokat, szkripteket, programokat. Egy friss IPM-et digitális formában (1290 Ft helyett ingyen), illetve újra felkerült a lemezre a 20 legjobb programunk és egy Nagy Raspberry-kalauz is. Ebből (több mint 40 oldal) mindent megtudhatsz a zseniális mini-PC-ről.

Hol kapható a magazin?

A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Vagy klikkelj ide és rendeld meg tőlünk - ilyenkor a postaköltséget mi fizetjük. Köszönjük a figyelmet!