Már kapható a májusi CHIP magazin

Olvasóink most egy exkluzív teljes verziós programmal és egy ajándék IPM-el is gazdagodnak.

100 százalékos védelem a neten (Firefox, Chrome)

Ijesztő: egy friss kutatás szerint a weboldalak 90 százaléka már minden mozdulatunkat figyeli. Elmentik és továbbítják, hogy pontosan milyen oldalakat, meddig néztünk, hova klikkelünk, mire kerestünk. Mutatjuk a böngészője hibáit és azt is, hogyan lesz végre valóban biztonságos. Extra: így netezhetünk teljesen (le)követhetetlenül, ha épp erre van szükség.


Ilyennek kéne a friss Windowsnak is lennie - persze nem ilyen

Ezekkel az apró, de hasznos rendszerprogramokkal és tippekkel lesz végre teljes és sokáig gyors a Windows. Velük: elérjük a rejtett beállításokat, melyeket csak a profi rendszergazdák használnak, extra funkciókat, bővebb információkat kapunk, javul a biztonságunk és többféle hibát ezentúl magunk is kijavíthatunk. Plusz: a legjobb parancssori utasítások is a CHIP-ben.

Teljes kalauz: Már csak így lesz biztonságos az otthoni hálózatunk

Sokan már tudják, hogyan védjék meg a PC-jüket, de mi a helyzet a routerrel és a többi eszközzel? Nos, itt már nehezebb a dolgunk, de a CHIP útmutatójából most kiderül, hogy pontosan mi a teendő, mely eszközök biztonságosak, melyeket kerüljünk el, hogyan ellenőrizhetjük, hogy valaki kutakodik-e utánunk.

Végre olcsók a nagy SSD-k is! De melyik a legjobb?

Remek hír: az új fejlesztéseknek köszönhetően leestek az árak. Ugyanakkor rengeteg a friss modell és többféle csatlakozás, illetve típus is létezik. Átfogó tesztünkben most az összes kérdést megválaszoljuk és segítünk mindenkinek a legjobb eszközt megtalálni. Sőt! A DVD-n található programok az egész rendszerét zökkenőmentesen átköltöztetik.


Lemerült mobil? Ezek töltik gyorsabban és még tovább is él majd

A modern mobilok már csak egy dologra nem képesek: sokáig működni. Ahelyett, hogy idegeskednénk használjuk a leggyorsabb és legjobb töltőket, amelyek az akkut sem teszik idő előtt tönkre. Tisztáztuk a tévhiteket, kiderül, hogy ártanak-e az olcsó kínai töltők, mitől és mikor hatékony a turbó változat, hogyan él majd a lehető legtovább az akkumulátorunk.

A valaha volt öt legjobb processzor és a tökéletes év, amiről mindenki beszél

A legendás 386-ostól az Athlon 64-ig. Érdekes visszatekintés a legsikeresebb modellekre, szerkesztőink kedvenceit is megismerhetjük. Retro rovatunkban kitérünk a csodaévre is a kilencvenes évek végén, amely egy sor fantasztikus játékot, filmet és felejthetetlen hardvert hozott.


Exkluzív ajándékok és ingyen programok a DVD-n

Átadjuk a net egyik sztár appját, a Fotojet Designert (rengeteg zseniális sablonnal feltöltve). Az exkluzív ajándék értéke: 11 400 Ft. Plusz: ingyen egy profi karbantartó programot (GClean 2019), egy digitális széfet (Steganos) és az IPM magazin idei legjobb számát.

Ingyen vírusirtók minden hónapban

Tudta, hogy a magazin vásárlói minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat? Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

Hol kapható a magazin?

A szupermarketekben, a benzinkutakon, az újságárusoknál, online terjesztőknél (Dimag, Digitalstand). Vagy klikkelj ide és rendeld meg tőlünk - ilyenkor a postaköltséget mi fizetjük. Köszönjük a figyelmet!