Így nem lesz több gond a Windowszal + 12 CHIP most ajándékba.

Egyszeri lehetőség. Mutatjuk a részleteket.

A valaha volt legjobb WLAN - és egy forintunkba sem fog kerülni

Egyre több eszközünk igényel profi otthoni hálózatot. A jó hír az, hogy ehhez a legtöbb esetben nincsen szükség új routerre vagy egyéb kiegészítőkre. Elegendő, ha csak jobban beállítjuk a meglévőket. Mutatjuk az összes apró trükköt, amelyektől azonnal gyorsabb, stabilabb, biztonságosabb lesz a WLAN. És, azt is, amikor ehhez már új hardver kell.


Így nem lesz több gondunk a Windowszal!

Nem indul, vacakol a Windows? - csak semmi pánik! Most kiderül, hogyan lehet magabiztosan úrrá lenni az ilyen nehézségeken. Cikkünk után nem lesz szükség drága szervizre, a javítást magunk végezhetjük, bónuszként a legendás windows.old fájlról is minden megtudhatunk. Szakzsargonmentes teljes kalauz 8 oldalon.

Az összes lényeges újdonság az év végéig

A hajtogatható telefonoktól az új akkumulátorokig - hat oldalon összefoglaltuk a valóban fontos fejlesztéseket, amelyek már az idén elérhetők lesznek. Kitérünk a mobilok piacára, a hálózatokra (5G, WLAN), a PC-s alkatrészekre, az autókra, a szórakoztatóiparra. Még egy forradalmi európai űreszköz is bemutatkozik!


13 CHIP magazin most egynek az áráért

Egyszeri lehetőség: az összes 2018-as számunk most a DVD-n. A digitális verziót könnyebb tárolni és egyszerűbben kereshetünk benne. Öt felejthetetlen anyagot külön ki is emeltünk: ezeket garantáltan nem találod meg az interneten.

Belassult a böngészőnk?

Az biztos, hogy ha a böngészőnk lefagy, akkor nem a hideg időjárást kell okolni. A CHIP most sorra veszi, hogy mely lépésekkel lehet könnyen és gyorsan kideríteni a lassulás és a leállás okait - mutatjuk azt is, ezeket, hogyan szüntethetjük meg.

Még több érdekesség...

Startra kész az új VPN – nálunk az első részletes bemutató. Átadunk egy teljes hekkerjelentést is: ebben profik mutatják, milyen támadásokra kell felkészülnünk. A számítógépes munka tönkre teszi az egészséget, de tippjeinkkel ezt megelőzhetjük. Leteszteltük azt is mennyire vízállók a teljesen annak hirdetett mobilok (semennyire).


+ Ajándék programok

Olvasóink most ingyen regisztrálhatják az egyik legjobb digitális széfet (Steganos). Tároljuk ebben a fontos adatainkat, így más nem férhet hozzájuk. Átadunk egy okos keresőt is, ami sokkal jobban működik, mint a Windows beépített szolgáltatása. A két ajándék teljes verzió értéke: 14 200 Ft.

++ INGYEN VÍRUSIRTÓK EGÉSZ ÉVBEN

Tudta, hogy a CHIP vásárlói (havi kódokkal) ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G Data IS biztonsági csomagokat?

Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik. Vagy ennél sokkal többet is, ha csak egyszer is megóvják a rendszerét, az idejét, a pénzét, fontos adatait.

A februári lapszám már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon és megrendelhető tőlünk is. Köszönjük a figyelmet!