Már kapható a januári CHIP magazin!

Kiemelt témáinkat és a magazinhoz járó ajándékokat most röviden be is mutatjuk.


Így lesz (minden gépen) újra gyors a Windows!

Az újratelepítés mindig a legjobb módszer, de számos kérdést felvet - és ezek egy részével még a tapasztaltabb felhasználók is zavarba hozhatók. A CHIP-ben - az előkészületektől a telepítés utáni teendőkig – most minden kérdést megválaszolunk. Ezek után igazi IT-szakértő lesz, az egyik legfontosabb területen.

A legjobb hardverek 2019-re!

Rengeteg az új modell, az ismeretlen rövidítés? Nehéz naprakészen követni az IT-piacot, de kalauzunk után biztos kézzel választhat. 12 népszerű kategóriában bemutatjuk a legjobb eszközöket. Röviden mindegyiket meg is indokoljuk, és most először a CHIP-ben: egy szuperúj, a korábbinál praktikusabb pontozást is bevezettünk.

Az összes idegesítő reklám és hirdetés eltávolítva

Már a Windows és a mobilunk sem szent, a böngészők pedig már rég elestek és hemzsegnek az irritáló reklámoktól, a háttéreben futó követőktől - ezek a tudtunk nélkül a nagy cégekhez továbbítják a böngészési szokásainkat. Segítünk megérteni a folyamatot és profi módon kitakarítani a Windowst, az okostelefont, a böngészőt a nem kívánt szeméttől.

Álom-PC építése – de csak ezekből az alkatrészekből!

Összeállítottunk 3 közel tökéletes konfigurációt, minden pénztárcához. Teljes kalkuláció, az alkatrészek és a technológia rövid bemutatása, tippek a szereléshez. Kalauzunk akkor is hasznos, ha csak eljátszadozunk a gépépítés gondolatával vagy a közelgő alkatrészcseréhez keresünk jó vételeket, megbízható információkat.


A legveszélyesebb kripto-kártevők - és az ellenszer

A támadók sokszor már nem is az adatainkra, hanem a gépünk nyers számítási teljesítményére utaznak. A helyzet az, hogy ez még rosszabb is, mert sokkal sikeresebbek benne. Mutatjuk, hogyan védekezhet, illetve összegyűjtöttük az idei év toplistás kártevőit és botrányait.

Még több érdekesség a januári CHIP-ben

Bemutatjuk a valaha volt 20 legjobb videokártyát, azt az új videotömörítést, amellyel hamarosan ön is találkozik majd, és 5 oldalon megállapítjuk, hogy itt a vége szilíciumkorszaknak. Elsőként (szakzsargonmentesen) áttekintjük, hogy mi jön a 20. század vitathatatlanul egyik legfontosabb találmánya után.


+ ajándékok a DVD-n

DVD-nk most 3 ajándék magazint, 4 teljes verziós programot, egy exkluzív programválogatást (reklámblokkolók), illetve egy új videorovatot is tartalmaz. Az IPM nagysikerű Tudta-e kiadványát most ingyen adjuk a CHIP-hez (PDF). Ebben a szerkesztők számos témában 180 érdekes kérdést tesznek fel – és frappánsan meg is válaszolják ezeket.

++ ingyen vírusvédelem több PC-re, mobilra


A CHIP vásárlói ingyen használhatnak két díjnyertes vírusirtót, biztonsági csomagot (ESET Internet Security, G DATA IS).

Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.


Vagy ennél sokkal többet is, ha csak egyszer is megóvják a rendszerét, az idejét, a pénzét, fontos adatait.

A januári CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél - vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.