Teljes biztonság, zéró stressz - Már kapható a szeptemberi CHIP!

A magazin kiemelt témáit és a laphoz tartozó ajándékokat most röviden bemutatjuk.

Teljes biztonság, zéró stressz

Komplett kalauz, amelyből kiderül, hogyan kell beállítani a Windowst és a mobilunkat, hogy az adataink valóban biztonságban legyenek, mire kell fokozottan figyelni. Kitérünk az online fiókok védelmére, a jelszavaink profi tárolására, az online bankolás veszélyeire. Ne várjunk másokra, mert nekünk kell cselekedni! Ez az átfogó cikk friss, érthető, érdekes, tanácsaink pedig egyszerűen kivitelezhetők.

WPA3: ismét biztonságos lesz a WLAN

Az elterjedt WPA2-ben a KRACK sérülékenység óta nem lehet megbízni - és ezen csak az utódja fog segíteni. Elmagyarázzuk, hogyan működik az új feltörhetetlen titkosítás és a CHIP-ből kiderül az is, hogy a routere képes-e rá.

Az 50 legjobb Android és iOS tipp

Mivel mindkét oprendszer gyorsan változik és frissül nem meglepő, hogy a felszín alatt rengeteg hasznos funkció rejlik, amelyekről fogalmunk sincs. Ezzel a tömör tippgyűjteménnyel most kihozhatja a maximumot a mobiljából: nagyobb biztonság, kényelmesebb használat, hosszabb üzemidő.

Ráadásként négy oldalas tesztünkben arra kerestük a választ, hogy létezik-e csúcskategória sokkal kevesebb pénzért, mint amennyiért azt a Samsung vagy az Apple kínálja.

Az egyetlen igazi böngésző

A böngésző ma már egy külön világ. Ezt használjuk a legtöbbet, frissíteni kell, testreszabni, a tudását bővíteni, és akkor még nem szóltunk a biztonságról, aminek a fenntartása itt is kiemelkedően fontos, hiszen ez gépünk első védelmi vonala. Mutatjuk, hogy milyen beállításokkal és kiegészítőkkel lesz tökéletes - legyen szó a Chrome-ról vagy a Firefox-ról.

10 Tuti tipp a Windows 10-hez

A rendszer tömörítése, a gyáriak helyett jobb alkalmazások - akár telepítés nélkül, kémfunkciók leállítása, rendszerkép készítése, 300 hasznos segédprogram bevetése... - így lesz a Windows sokkal gyorsabb, okosabb, sokkal szerethetőbb! Mindegy, hogy friss telepítésről vagy több éve használt oprendszerről van szó.

A nagy Raspberry-kalauz

8 oldalon minden a zseniális mini-PC legújabb kiadásáról. Gyerekeknek, felnőtteknek, kezdőknek és profiknak egyaránt jó szórakozás. A legteljesebb tudásbázis, amit máshol garantáltan nem talál meg. Bemutatjuk a hardvert, a komponenseket, részletes teljesítménytesztek, kitérünk a legérdekesebb projektekre, exkluzív interjú a készítőkkel.

+ ingyen vírusvédelem és ajándék programok

Szeptemberi számunk vásárlói 1 évig ingyen tesztelhetik az egyik legjobb driverfrissítő alkalmazást és a netes nyomainkat eltávolító karbantartót.

+ Megvédjük a PC-jét, mobilját: olvasóink minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

A szeptemberi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkutakon, a digitális terjesztőknél - vagy (a postaköltséget megspórolva) megrendelhető tőlünk.Kapcsolódó cikkek: