Hackerbiztos mobilok, VGA féláron, Win7 örökké – itt az augusztusi CHIP!

Már kapható az augusztusi CHIP magazin - kiemelt témáinkat és a laphoz járó ajándékokat most röviden bemutatjuk.


10 tipp: Így lesz hackerbiztos a telefonja!

Megmutatjuk az összes fontos biztonsági beállítást Android és iOS alatt - ezekkel megvédheti az adatait, a jelszavait, biztonságosan netezhet, megkeresheti az elveszett mobilt vagy épp zárolhatja, törölheti a távolból. Plusz az egyik legjobb mobil vírusirtó – Olvasóinknak egész évben ingyen!

Hamarosan féláron lesz videokártya?

Az őrült drágulást is mi írtuk meg, de most lehet, hogy nemsokára itt a következő nagy dobás. Csak legyen résen és olvassa el a cikkünket/jóslatunkat.

IPS, TN, VA: Melyik panel mire jó?

Nagy a káosz a monitorpiacon! Sokat javultak a TN panelek, egyre olcsóbb az IPS, a VA pedig a verhetetlen kontrasztaránnyal csábítja a vásárlókat. Cikkünk után végre kiderül: melyik paneltípus, melyik feladatra a legjobb és a végén egy győztest is hirdetünk - ez kínálja most a legtöbb területen a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt.

Így használja tovább a Windows 7-et, még ha a Microsoftnak ez nem is tetszik

Mert még mindig sokak kedvence! A Microsoft persze azt szeretné, hogy váltsunk és ezért meg is tesz mindent, de sokan még ragaszkodnak jól bevált rendszerükhöz. Nekik készítettünk egy teljes kalauzt a legjobb tippekkel és trükkökkel: segítünk frissen tartani a Windows 7-et, javítunk a biztonságon és új funkciókat is átadunk hozzá.

3 Ryzen konfig, amely az árához képest brutálisan erős

Ki ne szeretne otthonra egy olcsó, de nagyon erős számítógépet? Valóban ezt kínálja most az AMD? Tesztünkből minden kiderül (AMD-seknek és Inteleseknek egyaránt érdekes) és felfedjük a buktatókat is – kiderül, hogy mikor ver rá az Intel kevesebb maggal is az AMD-s szörnyetegekre.

Saját VPN – ajándék program és adatkeret a CHIP-olvasóinak

Egyre divatosabb VPN-en keresztül mutatkozni a neten, de sokan még mindig bizonytalanok, hogy pontosan miről is van szó, miért is jó ez. Röviden elmagyarázzuk és egy programot is átadunk, amellyel az egész egyszerűen kipróbálható/tesztelhető.

+ ajándék magazin, weboldalszerkesztő és ingyen kódok két top vírusirtóhoz

Nyári akciónk: minden augusztusi CHIP-hez most a legjobb fotós magazint is átadjuk ajándékba (PDF verzió a DVD-n), illetve csak a CHIP olvasói 1 évig ingyen használhatják a WebSite X5 weboldalkészítő programot, amelynek az értéke 6600 Ft - és 10 perc alatt látványos website-okat készíthetünk vele.

Plusz: olvasóink minden hónapban ingyen használhatják az ESET Internet Security és a G DATA biztonsági csomagokat. Csak ezek a magazin árának másfélszeresét érik.

Az augusztusi CHIP már kapható az újságárusoknál, a szupermarketekben, a benzinkútakon, digitális terjesztőknél. Ezen a linken lapozhat bele.