Mi történt a héten?

iPhone 7, Raspberry Starter Kit, Acer Predator 21 X - Rengeteg új és meghatározó hardver mutatkozott be a napokban. Szavazzon a hét hardverére!

Csak úgy kapkodtuk a héten a fejünket: bemutatkozott az Acer új szörnyetege, a Predator 21 X, amely az első hajlított kijelzővel szerelt noteszgép Kaby Lake processzorral, SLI-be kötött GTX 1080-asokkal, 4.2-es hangrendszerrel. Rögtön ezután dobbantott az iPhone 7, amely rengeteg apró újdonságot (vagy épp nem is annyira újdonságot) ötvöz mesterien, majd színre lépett a PlayStation 4 Pro is, amely már 4K felbontásban is képes majd futtatni a játékokat és a HDR-képes tévéket is kiszolgálja majd.

Személyes kedvencünk a Raspberry Pi szintén a napokban jelentette be, hogy túl vannak már a tízmilliomodik mini-PC eladásán és ezt rögtön egy prémiumverzió kiadása is követi majd. Ez lesz a hivatalos Starter Kit, amely minden lényeges alkatrészt tartalmaz majd, amely a Raspberry beüzemeléséhez kell (házat, egeret, billentyűzetet, SD-kártyát, HDMI kábelt).

És akkor még nem szóltunk a Note 7 botrányról: egy apró hiba miatt pár tucat telefon töltés közben felrobbant, így a Samsung az összes készüléket kénytelen cserélni. A légitársaságok is pánikszerű gyorsasággal tiltották be a használatát. Ha pedig igazán kibővítjük a hardverek fogalmát, akkor ugyancsak a héten derült ki, hogy úgy tűnik Észak-Korea valóban képes atombombát előállítani.

Szavazás

Betöltés...