Amazon szülinapi party - óriási akciókkal

A Black Friday-hez hasonló vásárlási nappal, a Prime Day-jel ünnepeli majd a 20. születésnapját az Amazon.

Érdemes lesz majd 15-én éjféltől benézni hozzájuk, mert az előzetes bejelentés szerint a Black Friday-t felülmúló akciókkal várják majd a vásárlókat. Pontosabban azokat a vásárlóikat, akik egy évre, 99 dollárért előfizettek az Amazon Prime szolgáltatásukra.

A jó hír, hogy a Prime Day vélhetőleg brutális leértékeléseit a Prime egy hónapos ingyenes próbaelőfizetésével is igénybe lehet majd venni. A rossz hír, hogy a támogatott országok listáján Magyarország nem szerepel, így a kedvezményeket csak egy külföldi ismerős segítségével vehetjük majd igénybe (szerencsés időzítéssel a csomagot pedig magunk hozhatjuk haza a nyaralásról).

CHIP tipp: a próbaelőfizetést (ismerősünk) időben mondja majd le, mert ahogy ismerjük az amerikai szabályozást a rendszer a próbaidőszak után automatikusan levonja majd a havidíjat a kártyájáról.

Mi az az Amazon Prime? Az Amazon prémium szolgáltatása, amely gyorsított, ingyenes házhozszállítást, a fotóinknak korlátlan felhő alapú tárhelyet, streaming zene és videó szolgáltatást foglal magában.
Forrás: chip